Als hotel, mogen wij u als gast nog voorzien van maaltijden. Bekijk ons heerlijk Sleep & Dine! arrangement. Klik hier

Parkeren | Openbaar Vervoer

Parkeren

Hotel Grand Canal ligt midden in de binnenstad van Delft.
Op korte afstand zijn er verschillende parkeer mogelijkheden, het is wel mogelijk om bij het hotel even te stoppen om uw bagage uit te laden.
Houd u er rekening mee dat parkeren langs de grachten niet toegestaan is, dit zijn namelijk vergunninghouders plekken.
De dichtstbijzijnde parkeergarage is:

– Zuidpoort Garage ( parkeergarage 400 meter van het hotel )

4 minuten: €0.20
60 minuten: €3.00
Maximaal dagtarief: €18.00

Indien u in het bezit van een gehandicapten kaart is parkeren gratis, u dient wel vooraf een gratis vergunning aan te vragen. Ga voor meer informatie naar de volgende website:
https://www.delft.nl/Inwoners/Bereikbaar_Delft/Parkeren_in_Delft/Parkeren_voor_gehandicapten/Parkeren_met_een_gehandicaptenparkeerkaart

Ook willen wij u er op attenderen dat sommige delen in de binnenstad vrij is van auto’s.

Controle in de autoluwe binnenstad vind plaats op basis van het kenteken. Dit voorkomt aanrijdschades en is gebruiksvriendelijker en eenvoudiger. Iedereen met een ontheffing kan zo het gebied inrijden.
Om het autoluwe gebied in te mogen rijden heeft u een ontheffing nodig op het kenteken van uw voertuig. Camera’s registreren het kenteken wanneer u het gebied inrijdt. Als u een ontheffing heeft kunt u zorgeloos het autoluwe gebied inrijden. Heeft u geen ontheffing? Dan ontvangt u een boete.

 

Let op! Vanaf maandag 1 juni 2020 is het dragen van een niet medisch mondkapje verplicht tijdens het reizen met het openbaar vervoer voor iedereen vanaf 13 en ouder.

Openbaar vervoer

Hotel Grand Canal zit op enkele minuten lopen van het centraal station, u steekt over bij het station, loopt de ”barbarasteeg” in en u kijkt gelijk tegen de zijkant van ons hotel op !
Delft is goed te bereiken met de tram, trein en bus. Hieronder vind u wat informatie over het openbaar vervoer.

Trein

Delft heeft 2 stations, station Delft Zuid en station Delft Centrum. Vanaf station Delft Centrum bent u binnen enkele minuten in de binnenstad van Delft.
Hiervoor heeft u een ov chipkaart nodig. Bent u niet in het bezit van een ov chipkaart? Dan kunt u een los kaartje of retourtje kopen bij een automaat op het station. (vergeet met beide kaarten niet in en uit te checken!)

Trams

In Delft rijden 2 tramlijnen van de HTM. Nummer 1 (Scheveningen-Delft Tanthof) en 19 (Leidsenhage-Delft Nieuwe Plantage). Tram 1 stopt voor het station van Delft. Hiervoor heeft u een ov chipkaart nodig. Bent u niet in het bezit van een ov chipkaart? Dan kunt u een los kaartje kopen bij de tram chauffeur of een dagkaart bij T.I.P. vergeet met de chipkaart niet in en uit te checken.

Bussen

Voor het nieuwe station ligt een groot busplatform. Hier stoppen bijna alles stads- en streekbussen. De vervoersbedrijven zijn RET en Veolia.  Hiervoor heeft u een ov chipkaart nodig. Bent u niet in het bezit van een ov chipkaart? Dan kunt u een los kaartje kopen bij de bus chauffeur of een dagkaart bij het T.I.P. vergeet met de chipkaart niet in en uit te checken.

op de volgende site kunt u de tijden van treinen, trams en bussen opzoeken

www.9292ov.nl

Persconferentie 14-12-2020

Beste Gasten,
Bij deze willen wij jullie graag informeren over de nieuwe situatie zoals deze vandaag de dag is.

Let op; wijzigingen onder voorbehoud dit i.v.m. de richtlijnen die gecommuniceerd worden via het RIVM naar Koninklijke Horeca Nederland.

Voor onze gasten is er de mogelijkheid tot Take Away zoals ontbijt To Go en dinergerechten To Go. Ook warme en koude dranken.

Gasten dienen dit zelf op te halen bij ons en te nuttigen op de hotelkamer of buiten het pand.

Restaurant is gesloten en roomservice is niet toegestaan, dit geldt ook tijdens de feestdagen.

Ons Sleep & Dine Arrangement blijft dus boekbaar in aangepaste vorm.

U kunt dit Arrangement al vanaf 65,- per persoon boeken !

Ondanks alles, hele fijne feestdagen gewenst en bijf gezond!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons hotel!