Een verzorgd nachtje weg? Bekijk ons heerlijke Sleep & Dine! arrangement. Klik hier

Voorwaarden & condities

Voorwaarden & Condities

 

Inmiddels kunnen we verwachten dat onze gasten zich bewust zijn van het risico van verdere verspreiding van het Coronavirus, en het risico dat ze lopen bij het maken van nieuwe reserveringen (met name non-refundable boekingen). Daarom zullen alle nieuwe reserveringen die vanaf 1 mei 2020 zijn gemaakt, niet langer onder de voorwaarden voor overmacht vallen. Deze reserveringen worden behandeld als elke standaardboeking, volgens ons beleid en onze procedures.

 

  • Standard Rate:

Uw creditcard gegevens zijn nodig om de boeking te garanderen tot op het moment dat u in het hotel aankomt, betaling vindt plaats in het hotel. Als u kiest voor direct online betalen wordt u rekening of creditcard belast voor het door u geboekte reserveringsbedrag. Als u uw boeking kosteloos wilt annuleren dan moet u dit uiterlijk 3 dag(en), voor aankomst doen. De dag van aankomst begint om 0.00 uur. Voor elke boeking die niet minimaal 3 dag(en) voor aankomst wordt geannuleerd zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht. Voor groepsreserveringen (vanaf 4 kamers of meer) zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

  • Non-refundable Rate:

Om voor dit tarief in aanmerking te komen, is vooruitbetaling vereist.
Uw rekening of creditcard wordt belast voor het door u geboekte reserveringsbedrag. Het is in geen geval mogelijk non-refundable reserveringen te wijzigen of te annuleren. Bij het maken van de boeking accepteert u dat restitutie niet mogelijk is.

 

 

Beste Gasten,
Gezien de aangescherpte maatregelen mogen wij helaas geen gasten in ons restaurant ontvangen. Wel mogen wij bezorgen tot aan uw deur of U kunt kiezen voor Take Away.
Ons Sleep & Dine Arrangement blijft dus boekbaar in aangepaste vorm.
U kunt dit Arrangement al vanaf 65,- per persoon boeken !

Wij dank u voor het begrip en vertrouwen in ons hotel.
 

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons hotel!